top of page

Magánórák

 

MAGÁNÓRA (1-3 fő)

Tudásszintek:

Vízhez szoktató tudású: az, aki most ismerkedik a merüléssel, lebegéssel, siklással, vízbe ugrással, valamint a levegővétel és a kifújás vízi verziójával.

Kezdő: az, aki mélyvízben is képes alkalmazni a gyors- és hátúszás lábtempóját, de a kartempót egyik úszásnemben sem ismeri.

Középhaladó: aki tud hát-; mell-; és gyorsúszásban úszni kisebb-nagyobb hibákkal.

Haladó: aki megtanulta az összes úszásnemet és további célja a szabályos fordulók és rajtok elsajátítása és edzés jellegű úszóprogram szeretne rész venni.

A foglalkozások gyakorisága:

A hatékony fejlődés érdekében ajánlott a heti 2 óra, de heti egy alkalommal is nagyszerűen lehet haladni. KISGYERMEKEK (4-5 évesek) az utóbbi ütemben egy év alatt legalább egy úszásnemet képesek elsajátítani 6-10 ÉVESEK körülbelül 3-mat a FELNŐTTEK körülbelül 2 havonta 1-et. (A fenti leírás csak tájékoztatásul szolgál a fejlődés lehetőségeiről. Ezek egyénenként változhatnak.)

Az oktatás időtartama:

45 perc. A helyszíntől függően lehetőséget biztosíthatunk az órák utáni játékra.

Az órák időpontjai:

Előzetes egyeztetés alapján

Előnye:

Az oktató figyelme még inkább az egyénre összpontosul a gyorsabb, hatékonyabb tanulás érdekében. Egyes gyermekeknek szükségük van az oktató teljes figyelmére, mert csak így képes a fejlődésre. Minden más esetben ismétlődően elvonja valami a figyelmét. Ilyen gyermekek számára alkalmas ez az oktatási forma.

Hátránya:

Főleg az egy fős foglalkozásokon megszűnik a társak által nyújtott motiváció, a versenyszellem, kisebb élményt jelentenek a játékos feladatok.

bottom of page