top of page

Gyógyúszás

 

GYÓGYÚSZÁS

Elengedhetetlen, hogy az úszás gyógyászati formájáról is szót ejtsünk. Természetesen azt szeretnénk, ha ez a menüpont kimaradhatna az internetes oldalról az érintettek elenyésző létszáma miatt, de a szomorú valóság ennek pontosan az ellenkezője. Mind a felnőtt társadalomban, mind a gyermekek körében sokan küzdenek valamilyen egészségügyi problémával. Abban a reményben, hogy e panaszok enyhüljenek, szakképzett gyógytestnevelőink foglalkoznak gyermekével vagy Önnel, igényei szerint. Tanácsokkal, otthon végezhető gyakorlatokkal is segítünk egészsége javításában vagy legalább abban, hogy állapota ne romoljon tovább, vagy bármilyen oktatási formában differenciáltan foglalkozunk egészségügyi problémáival. 

Létszám:

Több éves tapasztalat alapján bátran kijelenthetjük, a kis létszámú csoportokban tanulóknál észlehető a legnagyobb fejlődés. Véleményünk szerint optimális esetben minimum 4, maximum 8 fő képez egy úszócsoportot. Haladó csoportoknál  megengedhető a 12 fős létszám.

Tudásszint egy tanulóközösségen belül:

Gyógyúszásra főleg azok jelentkezését várjuk, akik már 3 úszásnemben tudnak úszni szabályosan, mert a speciális gyakorlatok végrehajtásának ez alapfeltétele. Akik ezzel a tudásszinttel nem rendelkeznek, azok számára tanfolyami előképzésünket ajánljuk.

A foglalkozások gyakorisága:

A hatékony fejlődés érdekében ajánlott a heti 1 óra kiegészítve legalább 2 szárazföldi órával. Természetesen, ha van rá lehetőség minél több órán vesz részt annál nagyobb az esély az egészség megóvására.

Az oktatás időtartama:

45 perc. A helyszíntől függően lehetőséget biztosíthatunk az órák utáni játékra.

Az órák időpontjai:

Egyeztetés alapján.

Időpontegyeztetést szeretnék.

A jelentkezéskor kérünk egy PONTOS orvosi diagnózist is! A képzés nem OEP támogatott (nem kedvezményes árú).

bottom of page